• Avto Rudnik še naprej deluje na Rudniku kot neodvisen pooblaščeni servis!

  Avto Rudnik še naprej deluje na Rudniku kot neodvisen pooblaščeni servis!

  Radi bi vas obvestili, da servisna ekipa Avto Rudnik še naprej deluje v isti servisni delavnici na Dolenjski cesti 242b v Ljubljani. Odslej poleg vozil opel servisiramo tudi vozila ostalih znamk saj smo postali neodvisen avtomobilski servis s še obsežnejšo ponudbo storitev kot doslej.

  Tako vam že danes nudimo avtoservisne, vulkanizerske in avto-diagnostične storitve, popravilo … in preizkus zavor, kleparska dela in popravilo poškodb od toče, popravilo in polnjenje klima naprav, ročno pranje in poliranje vozil, menjavo vetrobranskih stekel, avtoelektriko, itd.
  Pri nas vam je na voljo tudi sklenitev ZAVAROVANJA VOZIL (Adriatic Slovenica, Ergo, Tilia, Triglav in Zav. Maribor) ter, za naše stranke, opravimo tudi TEHNIČNI PREGLED vozila.

  NOVO NOVO!!!  Za vas opravimo tudi CENITEV ŠKODE za zavarovalnice.

6Komentar-jev
 • Posted by Miha on 18/08/2013 at 14:23

  Pozdravljeni!
  Sem zelo vesel te novice, saj sem bil s tem servisom zelo zadovoljen. Se vidimo čez dober mesec, ko bo števec na moji astri pridrajsal na 50000. Pozdrav, Miha!

  Reply
 • Posted by Simona on 08/11/2013 at 20:50

  Živjo
  Bila sem na vašem servisu zaradi namestitve zimskih pnevmatik na moje vozilo, moram pohvalit mojstre, ker so me vzeli kljub gneči in tudi zelo hitro opravili montažo. Hvala, se vidimo spomladi! Simona

  Reply
 • Posted by Miran Modic on 19/11/2013 at 20:38

  Lepo pozdravljeni
  Z gumami, ki ste mi jih svetovali sem zelo zadovoljen, avto se pelje kot po tirih. Nekaj deset več eur se še kako pozna in niti malo mi ni žal. Hvala! Miran Modic, Grosuplje

  Reply
 • Posted by Janja Malić on 18/12/2014 at 14:31

  Zanima me, če imate na zalogi pnevmatike za opel antaro 235/55/18. Da mi po možnosti sporočite različne cenovne razrede.
  Hvala, janja

  Reply
 • Posted by Jože Časar on 21/05/2019 at 21:03

  Spoštovani,

  Moram vam napisati sporočilo, ker drugače bi se slabo počutil.
  Svoj avto redno servisiram na vašem servisu. Tako odlične diagnostike napak, kot jo ima ta ekipa serviserjev ne vem, če jo še kje najdeš. Odzivni čas popravila je res na nivoju. Če se pa slučajno kaj zalomi pa ti ta prijazna ekipa že kako najde rešitev.Vam povem, da poznam kar nekaj servisev v Ljubljani. Le tako naprej in moj jekleni konjiček bo še dolgo poskočen. Hvala za vaš trud in se vidimo ob servisu.

  Reply

Leave a reply

Cancel reply