• Čiščenje avtoklime – ni samo neprijeten vonj …

  Čiščenje avtoklime – ni samo neprijeten vonj …

  K vzdrževanju avtoklime sodi tudi čiščenje oz. dezinfekcija. Če ste v vozilu ob uporabi klimatske naprave zaznali neprijetne vonjave bo čas za čiščenje, saj si lahko sicer nakopljete še zdravstvene težave. V klimatski napravi (kanalih in drugi delih) se lahko naberejo mikroorganizmi (glivice in bakterije), ki jih z uporabo klima napreve vpihujemo v notranjost vozila, potniki pa ta zrak vdihavajo. V našem servisu vam ob polnjenju klima naprave lahko opravimu tudi čiščenje oz. dezinfekcijo.

  Če ste opazili, da je klima v vozilu manj učinkovita – hladi slabše bo potreben pregled in polnjenje klime, saj skozi luknjice in pore cevi, tesnil ter ohišja kompresorja hladilni plin uhaja v ozračje, po zbranih podatkih so 10% plina letno. Z rednim vzdrževanjem podaljšamo življensko dobo klimatske naprave in se izognemo potencialno večjim stroškom z večjo okvaro naprave.

  Nudimo kontrolo in polnjenje klima naprave po akcijskih cenah!

  Za pregled se prosimo predhodno naročite (041 444 707 od 7. do 17. ure).

   

1Comment
 • Posted by edi1977 on 03/12/2019 at 23:46

  pozdravljeni, ali mi lahko date ceno za polnjenje klime, letno potrebujem cca 1o polnjenj. Čimprej pa potrebujem za dva avtomobila ki gresta v prodajo… lp edo 031/654-189 ps: če bo seveda cena sprejemljiva.

  Reply

Leave a reply

Cancel reply